L’Empresari de Tempo es fuga amb els diners de les nòmines dels treballadors i treballadores

Els treballadors i treballadores de l’empresa de neteja Tempo Facility Services (subcontracta per a nombroses administracions del Camp de Tarragona), han estat els últims mesos de vaga. El motiu, reiterats impagaments dels sous i que encara manté a treballadors per tot l´Estat. Un deute que encara manté amb centenars d’afectats arreu de l’Estat.

 A la província de Tarragona, l´empresa Tempo s’encarregava de la neteja d’equipaments públics dels ajuntaments de Salou, Altafulla, la Canonja, la Pobla de Mafumet, els Pallaresos, la Diputació de Tarragona i els casals de la gent gran de la Generalitat a Tarragona.

 En molts casos, la concessió s’havia signat tan sols uns mesos abans que esclatés el conflicte. L’estiu passat ja van començar els problemes amb els impagaments i l’endarreriment en l’ingrés de les nòmines. Per un centenar de treballadors tarragonins el darrer pagament a situació que va efectuar l´empresa va ser a l’octubre. 

Mentrestant, l’empresa, amb seu a Barcelona, i el seu gerent, Francisco Sánchez López, han desaparegut sense deixar cap rastre. Han deixat un furat de centenars de milers d’euros per a moltes famílies.