Assemblea SAD 23-febrer a les 11h (Pç. Sant Jaume-BCN)

3a ASSEMBLEA DEL COL·LECTIU DEL SAD Zona 4 BCN

Hem canviat d’any, però les nostres condicions laborals continuen sent les mateixes “PRECÀRIES”.


Tota la plantilla de professionals del SAD (Servei d’Atenció Domiciliària) tenim uns drets i unes obligacions.

Estem perdent els nostres drets, els atacs i abusos de la Patronal són constants. No podem conformar-nos, no obstant això cada vegada tenim més obligacions, se’ns demana més i més per menys sou, afavorint a Empreses que cada vegada guanyen més a costa d’explotació que sofrim el col·lectiu de professionals del sector del SAD.

Necessitem millores, necessitem que el nostre treball sigui recompensat com es mereix. Ara és el moment de lluitar, d’unir la teva força a la de tot el teu col·lectiu per a aconseguir:

– Jornada laboral de 35H
– Augment Salarial
– 100% del salari de les baixes
– Eliminació de la bossa d’hores
– Formació dins de la jornada laboral

Si vols avançar, si vols que el teu treball sigui recompensat com es mereix, si vols millorar la teva situació laboral, econòmica i de salut és ara el moment de lluitar, d’unir la teva força a la de tot el teu col·lectiu.

No posis més excuses, pensa que el teu benefici i la teva millora és també la d’un col·lectiu que s’ho mereix, realitzem una gran labor social sense reconeixement ni professional ni econòmic, no t’excusis dient “ja aniran per mi” perquè una part de la plantilla lluita també per tu i necessita veure que té el suport de la resta del col·lectiu.

Per això i per moltes més raons les Delegades del SAD de BCN Zona 4 us convidem a la 3a Assemblea del Col·lectiu SAD de BCN que tindrà lloc els pròxims dies:
20 de Febrer a les 16.30 en C/ Pau Claris 87, 1r 2a
23 de Febrer a les 11.00 en Plaça Sant Jaume de BCN

ORGANITZEM JUNTES LA VAGA DEL 8M.

SENSE LLUITA NO HI HA VICTÒRIA.