Desenes de milers a les Marxes de la Dignitat el 27 de maig

Les Marxes de la Dignitat van convocar a Madrid, aquest 27 de maig, a desenes de milers de persones en defensa del Pa, Treball, Sostre i Igualtat, per la recuperació de drets robats per les polítiques neoliberals aplicades pel partit popular al dictat del FMI i UE pel control del dèficit públic.

Milers de persones van començar ha arribar al matí a Madrid i agrupats en sis blocs, han recorregut diferents zones de la ciutat. Finalment, a primera hora de la tarda, desenes de milers de persones van confluir en la font de Neptú per continuar de forma conjunta la protesta per la Gran Via.

En l’acte final a les portes de la Plaça d’Espanya van llegir el manifest. Després de denunciar la situació de emergència social, els portaveus han defensat unes pensions públiques dignes i a càrrec dels Pressupostos Generals de l’Estat, ocupació estable, salaris dignes, la derogació de les reformes laborals, renda bàsica, la llibertat de les persones preses per lluitar, l’ impagament del deute, la defensa dels serveis públics, la fi de la violència masclista, el dret a decidir dels pobles, la derogació de la Llei Mordassa, entre altres reivindicacions llegides al finalitzar la manifestació.