Declaració de co.bas Educació en solidaritat amb les acampades universitàries per Palestina

SOLIDARITAT AMB LES ACAMPADES UNIVERSITÀRIES PER PALESTINA. ATUREM EL GENOCIDI A GAZA

Des de co.bas Educació volem mostrar tot el nostre suport a les acampades universitàries que s’estan duent a terme en solidaritat amb el poble de Palestina i en protesta pel genocidi que s’està perpetrant a la franja de Gaza per part de l’Estat sionista d’Israel. Unes acampades que estan arrelant a tot l’Estat i que recullen l’onada solidària que va començar a les facultats estatunidenques i que ha creuat l’Oceà Atlàntic per estendre’s a gran part d’Europa com una taca d’oli.

El genocidi a Palestina s’està produint en directe, a ulls de tothom i amb la complicitat dels governs occidentals i de la UE. Uns governs que, lluny d’acabar amb el comerç d’armes amb Israel i de trencar relacions amb aquest estat, continuen mantenint-les, donant un suport vergonyant i còmplice a l’invasor sionista. Cal assenyalar-ho i denunciar-ho amb força i exigir al Govern de l’Estat la fi del comerç d’armes amb Israel, el trencament de relacions diplomàtiques i comercials amb l’estat sionista i la seva denúncia davant dels organismes internacionals, per tal d’aturar aquesta barbàrie que atempta contra els drets humans més elementals i que perpetua una situació d’injustícia vital que va començar amb la Nakba del 1948.

Un primer resultat d’aquestes acampades ja s’ha donat a la Universitat de Barcelona, on el claustre ha aprovat per majoria exigir a la Direcció de la universitat el trencament de relacions amb Israel.

Cal continuar donant suport a les acampades, omplir de solidaritat el moviment i col·laborar en el seu enfortiment i creixement. Des de co.bas Educació ens posem a disposició d’aquest moviment i cridem a donar-hi suport actiu.

TOT EL SUPORT A LES ACAMPADES UNIVERSITÀRIES PER PALESTINA!

NO AL GENOCIDI A LA FRANJA DE GAZA!

TRENCAMENT DE RELACIONS AMB L’ESTAT SIONISTA D’ISRAEL!

ATUREM EL COMERÇ D’ARMES AMB ISRAEL!