A l’acampada per Palestina de la UB

Des del Sindicat Comissions de Base (co.bas) volem enviar tot el nostre suport i solidaritat als activistes que esteu construint l’acampada en la UB, exigint un posicionament clar i ferm contra el genocidi televisat de l’Estat d’Israel i per la llibertat del poble palestí.

Com a sindicat de classe, combatiu i internacionalista estem plenament convençuts que lluitar per la llibertat de Palestina i contra el genocidi, ha de ser una causa de tota la humanitat.

Ens sumem a les vostres reivindicacions i continuarem exigint com fins ara que el Govern Central posi fi a l’enviament d’armes a Israel i que multipliqui l’ajuda a la Franja de Gaza. Per això celebrem la primera victòria aconseguida mitjançant l’aprovació de la moció, que obliga la universitat a trencar relacions amb Israel.

La vostra tenacitat i persistència a sostenir l’acampada fins que aquesta moció es faci efectiva són exemple de lluita.

Animem a tots els estudiants i treballadors a donar suport a l’acampada, i cridem a les organitzacions i moviments socials, inclosos els Comitès d’Empresa i seccions sindicals a mostrar la solidaritat amb aquesta iniciativa.

Visca la lluita del poble palestí
Palestina lliure del riu a la mar
Visca l’acampada de la UB