1r Concurs fotogràfic sobre la violència de gènere

Resultat

Des de co.bas , continuem promovent la igualtat real i conscienciant sobre la violència que s’exerceix sobre les dones i potenciant accions que fomentin aquest canvi cultural imprescindible.
En aquest cas, amb motiu dels actes commemoratius del DIA INTERNACIONAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES, us convidem a participar en el nostre 1r CONCURS FOTOGRÀFIC que pretén visibilitzar aquesta xacra social. Demanem una imatge contra la violència de gènere.

Violència que es manifesta de moltes maneres diferents i que afecten diferents aspectes de la vida de les dones; violència física, psicològica, sexual, econòmica, social o ambiental i sense oblidar les violències indirectes com la simbòlica, la institucional o l’estructural. Cada persona podrà presentar un màxim de 2 fotografies.

Les imatges hauran de ser necessàriament originals, no havent estat ni premiades en altres concursos ni publicades.

S’hauran d’enviar fins al dia 8 de novembre al correu : catalunya@cobas.cat, especificant a l’assumpte: “1r Concurs fotogràfic sobre la violència de gènere“. S’adjuntaran les següents dades: nom i cognom de l’autor/a, telèfon, e-mail i títol de la fotografia.

Es premiaran les dues fotografies més votades amb una targeta regal de 70 i 30 euros per a l’adquisició de llibres.

Bases “Una imatge contra la violència de gènere”

 1. Podran concórrer persones afiliades o no a co.bas. Totes les fotografies seran impreses i publicades en el termini i forma que l’organització consideri pertinent.
 2. El tema de les fotografies se centrarà en la violència de gènere o en aspectes relacionats, sigui com a denúncia, informació o missatge que busqui superar aquest greu problema social.
 3. Les fotografiés, un màxim de 2 per autor/a, seran en blanc i negre o color i  fetes amb mòbil. Els arxius digitals s’hauran de presentar en format JPG i amb una resolució mínima de 2480 x 3508 pixeles.
 4. Hauran de ser inèdites i no haver estat publicades.
 5. El document digital anirà acompanyat d’un document que recollirà nom, cognom, número de telèfon,  direcció d’ e-mail i títol de la fotografia i acceptació de les bases.
 6. Tota aquesta documentació es farà arribar a: catalunya@cobas.cat , indicant a l’assumpte “1r Concurs fotogràfic sobre la violència de gènere“.
 7. El termini de presentació de les fotografies finalitza a les 12 h hores del dia 8 de novembre del 2023.
 8. La selecció de les fotografies premiades es realitzarà per votació a la web de co.bas mitjançant un enllaç creat per a aquest fi.
 9. El/la autor/a que presenti la seva obra al concurs cedirà els drets de la imatge al sindicat co.bas per a futurs materials (cartelleria, notícies, etc.) sota la llicència CC BY-NC 4.0 (Es permetrà l’ús i les modificacions de l’obra donant crèdit a l’autoria. No es permetrà l’ús comercial)
 10. Les dades personals recollides només tenen per finalitat el desenvolupament d’aquest concurs, seran amagatzemades i tractades per co.bas sense la participació de tercers.
 11. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.