Campanya xeringues per les vacunes cubanes

Cuba entra dins el grup de 6 països del món (Xina, Rússia, els EUA, Regne Unit i Alemanya) que han aconseguit en temps rècord elaborar una vacuna efectiva contra la COVID, amb la diferència que la cubana és pública i no de laboratoris privats i estarà disponible per a tots els països pobres del món. Cuba, segueix bloquejada pels EUA i no disposa de les xeringues necessàries.

Per poder dur endavant aquests plans de vacunació, Cuba necessita comprar xeringues i agulles en un període de temps molt curt. El preu és de 0,08 € per cada xeringa i agulla.

Cuba ha fet una crida a la solidaritat internacional per ajudar a la seva adquisició en el mercat global, ja s’han enviat 2 milions des de Canadà i a Europa s’està realitzant una campanya per aconseguir comprar 10 milions de xeringues.

A través d’SODEPAU amb la campanya “Els Bloquejos maten, la teva solidaritat dóna Vida” els fons que s’aconsegueixin seran aportats a la campanya europea que coordina Medicuba Suïssa per a la compra conjunta dels materials.

Fes una donació !!

Trenquem el bloqueig !!