1er de Maig 2018. A Barcelona Manifestació a les 18h (Plaça Universitat)

CONTRA LA PRECARIETAT, TREBALL I PENSIONS DIGNES CONTRA LA REPRESSIÓ, LLIBERTAT PRES@S

Ja fa temps que ens volen convèncer que la crisi ha quedat enrere. Que preguntin a les dones, que cobrem un 24% menys de sou i rebem una pensió de jubilació un 40% inferior. Que preguntin als joves, que tenim una taxa d’atur del 32%. Que preguntin a les immigrants a qui la Llei d’estrangeria no ens reconeix cap dret. Que preguntin al 12% de persones que, treballant, no sortim de la pobresa. Ens trobem pitjor que fa deu anys. Els seus beneficis són la nostra precarietat.

Aquest 1 de maig hem d’omplir els carrers. Per exigir ocupació de qualitat. Per un Sou Mínim de 1200€ i una renda bàsica. Per lluitar per un increment de salaris, el repartiment de les hores de treball sense reducció salarial i no deixar ningú sense prestació. Per tombar les successives reformes laborals i les de les pensions del PP i PSOE. Per revertir les retallades en sanitat, educació i pensions.

Combatre la pobresa passa, per garantir els subministraments bàsics, com aigua i electricitat, a preus accessibles per a les classes populars. No tenim més remei que seguir lluitant per un control dels preus d’habitatge, per la promoció de lloguer social i acabar amb els desnonaments. Que ningú no hagi d’escollir entre comprar aliments, escalfar la llar o pagar la hipoteca!

Lluitem contra totes les repressions, no només les socials i laborals, sinó també per la llibertat dels presos polítics i la fi de la persecució de totes les persones afectades per la Llei Mordassa, les actuacions judicials i policials.

18h Pl. Universitat-BCN