Disssabte 29 de Juny: Serenata d’amor per la Pau de Colòmbia (Festival a prop Arc de Triomf de Barcelona)

Diferents col·lectius de solidaritat coordinats per l´Associaciò pel canvi social pacífic i democràtic – procés constituent i l’Associació Colhibrí, conviden a un acte artístic cultural de solidaritat per la Pau de Colòmbia, en suport a la Jurisdicció Especial per a la Pau-JEP i la Comissió de la Veritat, que el govern colombià pretén objectar tant en el jurídic com en l’històric. Un dels objectius d’aquesta Serenata d’Amor per la Pau de Colòmbia, és visibilitzar l’assassinat sistemàtic de les i els líders socials, la impunitat amb què el govern colombià actua, al no prendre mesures de protecció amb les persones amenaçades.

El lloc de l’esdeveniment és la Plaça que porta el nom de l’escriptor francès, André Malraux. Hi haurà música, performance, poesia, teatre. La cita és el dissabte 29 de juny de 2019, de dotze a onze de la nit. Els grups confirmats: Escola de Gaites de Lumbalú Otun, Made in Barcelona, Amparanoia, Muchachito y su Bombo inferno, Melómana Liaxxxa, Agozao, Pitajaya… altres sorpreses artístiques expressant-se, al costat de l’Estació del Nord, al prop del metre Arc de Triomf. És una Serenata d’Amor a la Pau, de Colòmbia i el planeta.

És la motivació per a convidar a una acció col·lectiva que visibilitzi la veritat i de suport als acords de Pau signats a l’Havana en 2016, en solidaritat amb les i els líders amenaçats, perquè no hi hagi més corrupció i impunitat.

Col·lectius que convoquen:
Maloka, Paz a la Calle, Mujeres Pa’lante, Foro Internacional de Víctimas Catalunya, Ciudadanias por la Paz, Coleciva de Mujeres Refugiadas, Exiliadas i Migradas.

Coordinació de l’esdeveniment: Associació pel canvi social pacífic i democràtic – Procés Constituent, Associació Colhibrí.

Donen suport: Ajuntament de Barcelona, Iridia, co.bas, Ustec.Stes, IAC.