Contínua la vaga a TITANLUX per la readmissió i l’Ocupació Digna

Els treballadors i treballadores d’Indústries Titàn (històrica empresa de pintures Titanlux), després de més de 2 mesos d’aturs parcials, han decidit en assemblea fer vaga de 24 hores fins al proper 9 de febrer.

Pretenen dur a terme la vaga en diferents centres per reclamar la readmissió dels treballadors acomiadats durant els últims mesos i exigir el compromís de l’empresa de mantenir els actuals lloc de treball.

Els sindicats denuncien que durant l’any 2017 es va reduir la plantilla en 74 treballadors amb baixes voluntàries i nou acomiadaments no pactats i que es preveuen més malgrat que l’empresa va tancar l’exercici 2016 amb una facturació de 103 milions d’euros i uns beneficis de 2,3 milions.

Segons el president del Comitè d’empresa, del sindicat co.bas, la direcció té la intenció de reduir la massa salarial en un 10% i aprimar la plantilla, que actualment és de 339 persones, en un 33%. “Ja no confiem en la paraula de l’empresa, volem un mínim de garanties per escrit”.

Durant els propers dies, els treballadors i treballadores de Titàn, al Prat de Llobregat de Barcelona, decidiran un calendari d’accions que acompanyaran a la vaga.