Concentració dimarts 4-octubre: No a la repressió

Dimarts 4 d’octubre a les 13h a la seu de Codere al carrer dels Mercaders amb carrer Joiers, Palau-soltà i Plegamans. Concentració per donar suport al company Jose Zapata, sancionat pel seu compromís en la defensa dels drets dels i les treballadores.

Fem una crida a la mobilització i demanem la retirada de la injusta sanció que l´empresa Codere a posat al company de co.bas Jose A. Zapata.

La passada primavera es realitzen les eleccions sindicals a Codere de Barcelona, on l’empresa intenta fer fora als membres del comitè d’empresa mitjançant una candidatura groga. L’empresa no obté cap representant de la seva candidatura. És en aquest context, que el company Jose A Zapata rep una notificació d’expedient i, ja en vacances al juliol que ha estat sancionat amb 60 dies de suspensió de treball i sou. Aquest expedient no té cap altre objectiu que reprimir al company i a la mateixa vegada ficar por a la plantilla.

Tots i totes sabem que el veritable motiu pel qual se l’ha sancionat és pel seu compromís en la defensa dels drets dels i les treballadores, no és casual que aquesta sanció sigui just desprès haver sortit elegit delegat i haver guanyat co.bas les eleccions sindicals del passat 14 d’abril.