CONVOCATÒRIA: Dimarts 15 de maig a les 11:30h, Ciutat de la Justicia (Prop de l´Estació de FGC Idelfons Cerdà)

El proper 15 de maig se celebra el judici del nostre company Jose A. Zapata contra la sanció que li va imposar l’empresa CODERE, consistent en la suspensió de feina i sou per un període de 60 dies (falta molt greu), emmascarada en una “disminució voluntària i continuada en el rendiment del treball normal” i “la transgressió de la bona fe contractual, així com l’abús de confiança en l’acompliment del treball”.

Tots sabem que el veritable motiu pel qual se’l sanciona és el seu compromís amb el sindicalisme combatiu i de classe que representava la seva candidatura per co.bas. Després que l’empresa no aconseguís que cap dels tres delegats triats en la seva candidatura “groga” sortís escollit, representada sota les sigles de CC.OO, va dur a terme un pla contra Jose A., el qual va tenir com a resultat aquesta sanció.

22 mesos després de produir-se la denúncia, per fi se celebra el judici contra aquesta greu agressió sindical a les dependències del jutjat social Nº 31 de Barcelona, Gran via de les Corts Catalanes Nº 111 edifici S (ciutat de la justícia) a les 12h.

Des del sindicat co.bas convoquem una concentració a les mateixes dependències en suport al nostre company injustament sancionat.

NO A LA REPRESSIÓ SINDICAL!!!

PER UN SINDICALISME DE CLASSE I COMBATIU!!!

LA SOLIDARITAT ÉS LA NOSTRA MILLOR ARMA!!!

Icona

Comunicat Judici Zapata 211.00 KB 11 downloads

...